Δευτέρα - Παρασκευή9 π.μ. - 5 μ.μ.
Γραφείο72 Συγγρού-Φιξ, Αθήνα, Ath 11742
Visit our social pages
Εκθέσεις-Συνέδρια

Εκθέσεις - Συνέδρια

Ανάληψη Εκθέσεων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση εκδηλώσεων και εκθέσεων σε όλα τα επίπεδα. Σχεδιασμός, οργάνωση, προβολή, υλοποίηση. Η εικοσαετής εμπειρία πάνω στον τομέα οδηγεί πάντα σε θετικά αποτελέσματα για τον διοργανωτή και τους συμμετέχοντες.

Η Mact Media Group αναλαμβάνει εδώ και χρόνια με επιτυχία τη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων, εκθέσεων κοινού, συνέδρια, εκδηλώσεις, ημερίδες, φεστιβάλ, ικανοποιώντας τις ανάγκες πλήθους αγορών από τον τουρισμό γενικά, αλλά και ιδιαίτερες θεματικές του, όπως ο θαλάσσιος τουρισμός, η γαστρονομία και άλλες εναλλακτικές μορφές του.

Πέρα από τη συνολική ανάληψη εκθέσεων και εκδηλώσεων τρίτων μερών παρέχουμε και επιμέρους υπηρεσίες , οι οποίες περιλαμβάνουν: εκθεσιακά περίπτερα, ειδικές κατασκευές, ψηφιακές εκτυπώσεις, φωτισμό, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, οργάνωση και λειτουργία εκθεσιακών περιπτέρων.

Το σύνολο των υπηρεσιών της εταιρείας περιβάλλεται από τον ενθουσιασμό μας για τις εκθέσεις και τον τουρισμό.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/SAK_9287-1024x684-1.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/DIO_7425-2.jpg

Διοργάνωση Events

Είτε πρόκειται για εταιρικό event, είτε για event φορέα η Mact Media Group έχει τις λύσεις και τις προτάσεις που μπορούν να καλύψουν κάθε απαίτηση και προσδοκία. Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση της εκδήλωσης συνολικά ή και τμηματικά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα, τον σχεδιασμό, την ανάλυση στόχων, την οργάνωση, την προβολή, την επικοινωνία και την υλοποίηση.

Μέσα από σημαντικές συνεργασίες διασφαλίζουμε την επιτυχία της εκδήλωσης που επιθυμείτε να οργανώσετε παρέχοντας και επιμέρους υπηρεσίες όπως: εύρεση και διαμόρφωση χώρου για την εκδήλωση, ειδικές κατασκευές, ψηφιακές εκτυπώσεις, φωτισμό, οπτικοακουστικό εξοπλισμό και υπηρεσίες catering.

Επειδή πέρα από τα λόγια όμως μετρούν οι πράξεις και τα έργα η Mact Media Group έχει ήδη στο ιστορικό της μια σειρά από σημαντικά events που έχει διοργανώσει τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Διοργάνωση Virtual Συνάντηση - Συνέδρια Εκθέσεων

Η πανδημία πέρα από την διάσταση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, προκάλεσε από την πρώτη στιγμή σημαντικές ανατροπές στην εργασία, την επικοινωνία, τις διοργανώσεις, στο πώς τελικά είχαμε συνηθίσει να κάνουμε μέχρι εκείνη τη στιγμή τα πράγματα. Επέβαλε ίσως βίαια σε πολλές περιπτώσεις, τον ψηφιακό μετασχηματισμό πολλών επιχειρήσεων που είχαν μείνει πίσω σε αυτό τον τομέα.

Η Mact Media Group, όντας εταιρεία που είχε στο DNA της έτσι και αλλιώς τις νέες τεχνολογίες, ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στις νέες απαιτήσεις και κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες στη διοργάνωση ψηφιακών εκθέσεων, συναντήσεων, σεμιναρίων και συνεδρίων.

Παράλληλα και καθώς η υγειονομική κρίση ακόμη δεν έχει παρέλθει, προχωρά και στη διοργάνωση των δικών της εκθέσεων σε ψηφιακή μορφή.

Το υβριδικό MICE που θα συνδυάζει φυσική και ψηφιακή παρουσία θα παραμείνει και στη μετα-Covid εποχή.

Η Mact Media Group έχει πλέον εμπλουτίσει την εμπειρία της και το χαρτοφυλάκιο της με ψηφιακές υπηρεσίες από ομάδα ειδικών που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη και κάθε απαίτηση.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/Screenshot_7.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/b2bb.png

Διοργάνωση Β2Β Συναντήσεων

Η επικοινωνία, ο διάλογος, οι συνέργειες, οι συνεργασίες αποτελούν δομικά στοιχεία για την ανάπτυξη και την εξέλιξη. Είτε πρόκειται για φορέα, είτε για μεμονωμένη επιχείρηση, αναλαμβάνουμε να σας φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους, για να κλείσετε συμφωνίες, να προχωρήσετε σε συνεργασίες, να κάνετε τις κινήσεις που θα οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Mact Media Group θα ακούσει και θα αναλύσει προσεκτικά τις ιδέες και τις ανάγκες σας και θα προγραμματίσει την Β2Β συνάντηση που θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα για τον φορέα ή την επιχείρησή σας.

Διοργάνωση Διαγωνισμών

H Mact Media Group ειδικεύεται στη διοργάνωση διαγωνισμών για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την ανάλυση στόχων, την προβολή και προώθηση του διαγωνισμού, αλλά και την καταγραφή των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Πόσοι πήραν μέρος, ποιο είναι το προφίλ τους, τι μπορεί να περιμένει η εταιρεία που ζήτησε τον διαγωνισμό.

Οι διαγωνισμοί, ιδιαίτερα, στον τουρισμό μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι για την παρουσία μιας επιχείρησης, την γνωστοποίησή της  σε ευρύτερο κοινό και να προσελκύσουν τελικά μεγαλύτερη πελατεία. Παράλληλα μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό εργαλείο ευρύτερα. καθώς μπορούν με έμμεσο τρόπο να γνωστοποιήσουν σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μιας περιοχής ή την διοργάνωση μιας εκδήλωσης.

Δείτε μερικές από τις δουλειές μας

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/MAR_60819.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/44539157332_238e91e4ac_k.jpg

Διοργάνωση Εκθέσεων

Η Mact Media Group ειδικεύεται στην διοργάνωση μεγάλων και μικρών εκδηλώσεων, σημαντικών εκθέσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, την δημιουργία και διεκπεραίωση εταιρικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων φορέων. Αναλαμβάνει την διοργάνωση από την αρχή έως το τέλος διασφαλίζοντας σημαντικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες της.

Η Mact Media Group έχει ένα σημαντικό αριθμό εκθέσεων στο χαρτοφυλάκιό της που αφορούν τον τουρισμό, τη γαστρονομία, τον οίνο και πολλούς ακόμη τομείς. Κυριαρχεί στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, ενώ έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες και στον θεματικό – εναλλακτικό τουρισμό διοργανώνοντας εκθέσεις για την προώθησή του σε όλη τη χώρα.

Δείτε μερικές από τις δουλειές μας

Διοργάνωση Συνέδριων

Η Mact Media Group διαθέτει  πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση συνεδρίων. Ο Συνεδριακός τουρισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι του τουριστικού προϊόντος με υψηλή μέση τουριστική δαπάνη και το κυριότερο δεν επηρεάζεται από την εποχικότητα. Συνέδρια πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η εταιρεία μας αξιοποιώντας την βαθιά της γνώση πάνω στον τουρισμό και έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες σε όλη την τουριστική αλυσίδα, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στη διοργάνωση συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση συνολικά και τμηματικά από το πρώτο βήμα μέχρι το τελευταίο, φροντίζοντας να καλύψουμε στο μέγιστο βαθμό και με επιμονή στη λεπτομέρεια τις προσδοκίες των διοργανωτών, αλλά και των συνέδρων.

Δείτε μερικές από τις δουλειές μας

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/43681436455_c570613ad7_k.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/plane-841441_1920.jpg

Διοργάνωση Ταξιδιών

Ταξίδια επιβράβευσης, Β2Β αποστολές, αποστολές Τύπου, όποιο και αν είναι το ταξίδι που επιθυμείτε να οργανώσετε η Mact Media Group έχει τις καλύτερες προτάσεις σε ποιότητα και τιμές.

Η άμεση σύνδεσή της με τον τουριστικό κλάδο και η εικοσαετής εμπειρία της αποτελεί την εγγύηση για την δημιουργία ταξιδιών με το πλέον υψηλό value for money και για όλα τα budget.

Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας