Δευτέρα - Παρασκευή9 π.μ. - 5 μ.μ.
Γραφείο72 Συγγρού-Φιξ, Αθήνα, Ath 11742
Visit our social pages

Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η Mact Media Group είναι μια εταιρεία με βαθιά εμπειρία και γνώση στα θέματα του τουρισμού. Δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με αρτιότητα, επαγγελματισμό και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Πάθος μας οι προκλήσεις, τα νέα εγχειρήματα, οι καινοτομίες και η διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας, με τελικό στόχο να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο εδώ και είκοσι χρόνια. Σήμερα παρέχει υπηρεσίες σε μια σειρά από τομείς, στο management, στο marketing, στην διαχείριση προορισμών, ξενοδοχείων και καταλυμάτων. Έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται μεγάλα τουριστικά portals για πολλές μορφές τουρισμού.

Κατέχει σημαντική εκδοτική δραστηριότητα και ισχυρή παρουσία στον τουριστικό Τύπο. Προσφέρει web υπηρεσίες, με ειδίκευση στις τουριστικές επιχειρήσεις, αλλά και στην κατασκευή, μεταξύ άλλων, ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων και διαδικτυακών πυλών.

Διεξάγει με μεγάλη επιτυχία σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό γύρω από τον τουρισμό, το yachting, τον θαλάσσιο τουρισμό και την γαστρονομία. Επίσης έχει αξιοσημείωτη παρουσία και στον MICE κλάδο, με διοργανώσεις συνεδρίων, εκδηλώσεων, επαγγελματικών meetings και ταξιδιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/01/mact_logo-8.png

Διακρίσεις

COMING SOON!

Νέα

AllNews