Υπηρεσίες

web-development-photo

Web Design & Development

Η τεχνογνωσία μας αλλά και το site σας είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την ανάδειξη της εταιρείας σας. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε εξειδικευμένοι και εγγυόμαστε ότι η επιχείρηση σας θα αποκτήσει ένα σημαντικό εργαλείο διαφήμισης και προβολής της εταιρείας σας και των προϊόντων σας.
video-production-photo

Παραγωγή Βίντεο

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα παρουσίασης προϊόντος της εταιρείας μέσω βίντεο.
newsletter-services-photo

Μάρκετινγκ Ηλ. Ταχυδρομείου

Η χρησιμότητα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους να στείλετε οργανωμένα το μήνυμα σας σε δυνητικούς πελάτες. Η εμπειρία μας αλλά και οι δυνατότητες που έχουμε, διευκολύνουν το μήνυμα να πάει δυνατά και μεθοδευμένα. Μαζί σχεδιάζουμε το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε και το προωθούμε μεθοδευμένα.
publications-services-photo

Εκδόσεις

Η MACT MEDIA GROUP έχει σοβαρή και δεσπόζουσα ιστορία στις εκδόσεις και ιδιαίτερα στα τουριστικά έντυπα, μία πλούσια δραστηριότητα από τουριστικούς οδηγούς πανελλαδικής εμβέλειας, τοπικούς τουριστικούς οδηγούς, χάρτες, ημερολόγια, τουριστικά φυλλάδια δήμων, περιφερειών, ξενοδοχείων και επιχειρήσεων.
internet-marketing-services-photos

Internet Marketing

On-site και Off-site Search Engine Oprimazation (SEO)
Social Media Marketing
Search Engine Marketing
SMS Campaigns
Adwords Campaigns
graphic-design-service-photo

Γραφιστικά

Στην εταιρεία μας θα βρείτε γραφιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε συνδυασμό με τη σωστή καθοδήγηση της έμπειρης και εξειδικευμένης ομάδας μας, έτσι ώστε να έχουμε το πιο σωστό, δυνατό και επαγγελματικό αποτέλεσμα. Σχεδιάζουμε λογότυπα, επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, εταιρική ταυτότητα, σχέδια εσωτερικών χώρων κ.ά.
exhibitions-service-photo

Εκθέσεις

Η εμπειρία μας στην διοργάνωση μικρών και μεγάλων εκθέσεων σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι το κύριο μας πλεονέκτημα όπως και η οργάνωση παγκόσμιας έκθεσης τουρισμού στην Αθήνα άλλα και άλλες μικρότερες εκθέσεις κύρους.
exhibitions-service-photo-v1

Hosting & Domain Names

Το ίντερνετ ως βασικός παράγοντας για την ανάδειξη, την προβολή και την προώθηση μιας επιχείρισης, μιας περιοχής, ή ενός προϊόντος σε ένα μεγάλο ανταγωνιστικό περιβάλλον.