Δευτέρα - Παρασκευή9 π.μ. - 5 μ.μ.
Γραφείο72 Συγγρού-Φιξ, Αθήνα, Ath 11742
Visit our social pages
Design & Development

Design & Development

Internet Portals

Το Internet Portal είναι ένας ιστότοπος που συγκεντρώνει πληροφορίες από πολλές ιστοσελίδες και συνδέεται με αυτές. Σχεδιάζεται με στόχο να αποτελέσει τον πρώτο σταθμό για ένα χρήστη όταν ψάχνει πληροφορίες γύρω από ένα ζήτημα. Αυτές οι πύλες του διαδικτύου βασίζονται πάνω σε μηχανές αναζήτησης.

Τα περισσότερα portals πλέον περιέχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα θέματα, βοηθώντας τους χρήστες να βρουν αυτό που ψάχνουν. Στον τουρισμό έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα για παράδειγμα οι τουριστικοί προορισμοί να διαθέτουν ένα κεντρικό portal που θα έχει όλες τις πληροφορίες για τον τόπο συγκεντρωμένες. Ποια είναι τα αξιοθέατα, τα καταλύματα, τα εστιατόρια, τι μπορούν να δουν και να γευτούν οι επισκέπτες, το κόστος διαμονής κλπ. Επιπλέον από εκεί θα μπορούν οι χρήστες να συνδέονται με ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα και να κάνουν απευθείας κρατήσεις, χωρίς τις υπέρογκες χρεώσεις των Online Travel Agencies.

Η Mact Media Group διαθέτοντας η ίδια σημαντικά τουριστικά portals, έχει την τεχνογνωσία και τη δυνατότητα να κατασκευάσει το portal που χρειάζεται κάθε επιχείρηση, φορέας ή τουριστικός προορισμός, με σύγχρονο design, συνεχή παρακολούθηση και δυναμική προσαρμογή στις απαιτήσεις που προκύπτουν.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/webdesign-3411373_1920.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/books-1617327_1920.jpg

Εκδόσεις

Η πολύχρονη εμπειρία της Mact Media Group στις τουριστικές εκδόσεις εγγυάται άριστα αποτελέσματα σε κάθε εκδοτικό εγχείρημα γύρω από τον τουρισμό. Είτε σε έντυπη, είτε σε ψηφιακή μορφή η επιλογή της Mact διασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα για την έκδοση που επιθυμείτε.

(Εδώ θα πρέπει να συμπληρωθεί με συγκεκριμένες εκδόσεις και πεπραγμένα για τα οποία χρειάζομαι τα φώτα σου Γιώργο)

Εταιρική Ταυτότητα

Η δημιουργία του προφίλ της επιχείρησή σας ή του φορέα σας είναι εξαιρετικά σημαντική. Το λογότυπο με τη γραμματοσειρά του, τα χρώματα και τον σχεδιασμό του πρέπει να βασίζεται και να αντανακλά τις αρχές και τις αξίες και τους στόχους σας. Είναι αυτό που θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν και να συνεργαστούν μαζί σας.

Η Mact Media Group με την ομάδα ειδικών που διαθέτει, μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά να διαμορφώσετε την εταιρική σας ταυτότητα. Να αποφύγετε λάθη και να έχετε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/man-2562325_1920.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/e-commerce-1606962.png

Κατασκευή e-shop

Η πανδημία του Covid-19 επιτάχυνε τις εξελίξεις με τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Με την έναρξη των lockdown Οι επιχειρήσεις που διέθεταν ή δημιούργησαν ηλεκτρονικό σε πολλές περιπτώσεις όχι απλά δεν υπέστησαν απώλειες, αλλά είδαν τον τζίρο τους να αυξάνεται.

Είναι σίγουρο πως αυτή η συνήθεια των καταναλωτών για αγορές μέσω διαδικτύου δεν θα εγκαταλειφθεί με το πέρας της πανδημίας. Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν προϊόντα χρειάζεται να μπουν στη νέα εποχή και να αποκτήσουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα.

Για τη Mact Media Group η δημιουργία του e-shop σας είναι μοναδική πρόκληση, όπως και κάθε project που αναλαμβάνει. Η σωστή σχεδίαση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στις επιθυμίες σας είναι το πρώτο βήμα για να κατακτήσετε την ψηφιακή αγορά και η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε.

Κατασκευή Web Banners

H Mact Media Group αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να δημιουργήσει τα Web Banners της επιχείρησή σας, ή του φορέα σας για να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Με σύγχρονο design, με προσοχή στη λεπτομέρεια, με πάθος και ευρηματικότητα δημιουργούμε banners που εγγυώνται αμέτρητα κλικ και επισκέψεις στον ιστοχώρο σας, ή στις ιστοσελίδες που επιθυμείτε.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/student-849822_1920.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/wordpress-265132_1920.jpg

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Με μακρά εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία η Mact Media Group δημιουργεί την ιστοσελίδα που χρειάζεστε, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή τουριστικών ιστοσελίδων, ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, φορέων, αλλά και όχι μόνο. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε διακρίνονται για το εντυπωσιακό design, με φιλικό για το χρήστη περιβάλλον και με σύγχρονες SEO πρακτικές.

Βασικό μέλημά μας αποτελεί ο εντοπισμός της ιστοσελίδας σας από ευρύ κοινό. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη, σε τεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο συλλογής δεδομένων.

Αν ήδη διαθέτετε ιστοσελίδα και σας φαίνεται ξεπερασμένη σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν έχετε παρά να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σχεδιάσουμε από κοινού τη νέα εικόνα σας στο Διαδίκτυο που θα κάνει για εσάς τη διαφορά. Κατανοώντας και την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας, προσφέρουμε λύσεις για όλα τα budget, χωρίς εκπτώσεις στην αισθητική και στην ποιότητα.

Κατασκευή πολυσέλιδων Περιοδικών

Οι εκδόσεις και η τεχνολογία ήταν και είναι οι κεντρικοί άξονες δημιουργικότητας για την Mact Media Group. Οι έντυπες εκδόσεις δείχνουν να χάνουν συνεχώς έδαφος από τις ψηφιακές. Ωστόσο παραμένει η ανάγκη της ενημέρωσης, η ανάγκη της προβολής, η ανάγκη της ανάγνωσης. Τα ψηφιακά περιοδικά εμφανίζονται όλο και πιο συχνά και η τάση αυτή αναμένεται πως θα μεγαλώνει συνεχώς.

Η ποιότητα των ψηφιακών εκδόσεων της Mact Media Group αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του ηλεκτρονικού περιοδικού που θέλετε να δημιουργήσετε. Με σύγχρονο design και layout, μοντέρνες γραμματοσειρές, με καινοτόμα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικές τιμές κατασκευάζουμε το περιοδικό που θα κερδίσει και θα διευρύνει το αναγνωστικό σας κοινό.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/magazine-806073_1920.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/business-card-427520_1920.png

Κατασκευή Προσπέκτους Καρτών

Η Mact Media Group αναλαμβάνει να σχεδιάσει, να δημιουργήσει και να εκτυπώσει τα προσπέκτους και τις επαγγελματικές σας κάρτες. Η εικοσαετής εμπειρία της στις εκδόσεις και εκτυπώσεις, αλλά και σε υπηρεσίες management και marketing εγγυάται την αρτιότητα, την καλαισθησία και ένα τελικό αποτέλεσμα που θα έλκει τα βλέμματα και θα συγκεντρώνει θετικά σχόλια από τους συνεργάτες και τους πελάτες σας.