Skip links

Internet Marketing

Exclusive

Internet Marketing

01

Η Mact Media Group βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει.

02

Να προσφέρει λύσεις στους επαγγελματίες του τουρισμού, με καμπάνιες προσεκτικά σχεδιασμένες και την διαχείρισή τους από ειδικούς.

03

Με χαμηλό κόστος, δυνατότητες αυτοματοποίησης, υψηλή ταχύτητα και στατιστικά παρακολούθησης.

Social Media Experts

Social Media Marketing

Η χάραξη ολοκληρωμένης στρατηγικής στο διαδίκτυο, είναι σαφώς η πλέον ενδεδειγμένη τακτική για την προβολή μιας επιχείρησης στον ψηφιακό κόσμο. Συνδυάζει όλα τα εργαλεία του Internet Marketing και έχει πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Το σημαντικό στη χάραξη μιας στρατηγικής ψηφιακής προβολής είναι να έχουμε ξεκάθαρους στόχους, να στοχεύουμε σε συγκεκριμένο κοινό, να γνωρίζουμε την αξία της πρότασής μας. Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προτείνουμε; Πώς μπορούμε να κάνουμε τους χρήστες να ενδιαφερθούν; Πώς διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό;

Η Mact Media Group βρίσκεται στο πλευρό μας για να ξεδιπλώσουμε με σωστό τρόπο στον ψηφιακό κόσμο τις απαντήσεις και να αποκομίσει η επιχείρησή σας τα μέγιστα οφέλη. Σε φήμη, στο branding, στην προσέλκυση κοινού και τελικά στα έσοδα.

Βεβαίως οι ανάγκες και τα διαθέσιμα budget κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές. Η Mact Media Group ακούει τους συνεργάτες της και προτείνει τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε περίπτωση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την περιστολή του κόστους προβολής με τα υψηλότερα θετικά αποτελέσματα.

To Google Ads είναι εξαιρετική επιλογή για διαφήμιση στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα για τις τουριστικές επιχειρήσεις. Με τη διαφήμιση στο google ads οι πιθανοί πελάτες θα μπορούν να σας βρουν γρήγορα μέσω του διαδικτύου.

Πρόκειται για το πιο διαδεδομένο εργαλείο διαφήμισης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Στο Google Adwords δημιουργούμε διαφημίσεις οι οποίες προβάλλονται σύμφωνα με λέξεις κλειδιά τις οποίες έχουμε επιλέξει. Η πληρωμή γίνεται ανά κλικ και υπάρχει και το κόστος ανά κλικ. Το budget, μπορεί να προσαρμοστεί και να περιοριστεί στα δεδομένα και τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Η Mact Media Group βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να διαφημιστείτε με το χαμηλότερο κόστος και τα βέλτιστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο τη διαφημιστική σας καμπάνια στη Google, ώστε να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ο προϋπολογισμός σας.

Η προώθηση και βελτιστοποίηση για την υψηλή κατάταξη σε μηχανές αναζήτησης Search Engine Optimization, έχει ως στόχο την εμφάνιση στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, γεγονός που συνεπάγεται περισσότερες επισκέψεις, αύξηση του κύρους της ιστοσελίδας, μικρότερη εξάρτηση από πληρωμένες διαφημίσεις και χαμηλότερα έξοδα προώθησης.

Η Mact Media Group παρέχει γνώση και βοήθεια για βέλτιστο SEO της ιστοσελίδας σας, που είναι κρίσιμο για τις τουριστικές επιχειρήσεις. Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα διαφήμισης στην εμφάνιση αποτελεσμάτων, ώστε να βγαίνει η ενδιαφερόμενη επιχείρηση στην κορυφή των αποτελεσμάτων, έχοντας έναν σχεδιασμό σε βάθος με στόχους και προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Facebook Application

Από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το Facebook είναι αυτό που παρέχει σημαντικές δυνατότητες, για τις επιχειρήσεις που θα τις χρησιμοποιήσουν σωστά.

Με τη δημιουργία Facebook application έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαδραστικές εφαρμογές, όπως παιχνίδια, διαγωνισμούς, ψηφοφορίες κ.ά., που θα ενδυναμώσουν την εικόνα της επιχείρησή σας και θα προσελκύσουν νέο κοινό και προτιμήσεις.

Η Mact Media Group παρέχει μία σειρά Facebook applications, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες της επιχείρησης, ενώ κατέχει την τεχνογνωσία για να υλοποιήσει όποια καινοτομία χρειάζεται η ιστοσελίδα σας μέσα από τα εργαλεία του Facebook.

Σε συνεργασία με την ομάδα ειδικών της Mact Media Group αποφασίζετε τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί για κάθε εφαρμογή στο facebook, με στόχο τη διεύρυνση του κοινού και τη δημιουργία ενός ισχυρού brand για την επιχείρηση.

Email Marketing

Το Email Marketing είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους για να προωθήσει κανείς την επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. 

Η Mact Media Group προσφέρει αυτό το σημαντικό εργαλείο στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίζοντας την επικοινωνία με το κοινό που χρειάζεται κάθε επιχείρηση. 

Το email newsletter συνοδεύεται με πλήθος στατιστικών πληροφοριών, όπως πόσοι άνοιξαν το email, ποιους συνδέσμους επισκέφθηκαν κλπ. 

Τα στοιχεία αυτά επιτρέπουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τις κινήσεις της επιχείρησης και επιτρέπουν γρήγορες αναπροσαρμογές στη διάθεση προσφορών, προϊόντων, υπηρεσιών κλπ.

Mobile & Viral Marketing

Επικοινωνήστε μαζί μας

Explore
Drag