Δευτέρα - Παρασκευή9 π.μ. - 5 μ.μ.
Γραφείο72 Συγγρού-Φιξ, Αθήνα, Ath 11742
Visit our social pages
Internet Marketing

Internet Marketing

Internet Marketing

Η Mact Media Group βρίσκεται εδώ για να βοηθήσει και να προσφέρει λύσεις στους επαγγελματίες του τουρισμού, με καμπάνιες προσεκτικά σχεδιασμένες και την διαχείρισή τους από ειδικούς, με χαμηλό κόστος, δυνατότητες αυτοματοποίησης, υψηλή ταχύτητα και στατιστικά παρακολούθησης.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/digital-marketing-1433427_1920.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/email-3249062.png

Email Marketing

Το Email Marketing είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους για να προωθήσει κανείς την επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. Η Mact Media Group προσφέρει αυτό το σημαντικό εργαλείο στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίζοντας την επικοινωνία με το κοινό που χρειάζεται κάθε επιχείρηση. Το email newsletter συνοδεύεται με πλήθος στατιστικών πληροφοριών, όπως πόσοι άνοιξαν το email, ποιους συνδέσμους επισκέφθηκαν κλπ. Τα στοιχεία αυτά επιτρέπουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τις κινήσεις της επιχείρησης και επιτρέπουν γρήγορες αναπροσαρμογές στη διάθεση προσφορών, προϊόντων, υπηρεσιών κλπ.

Facebook Application

Από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το Facebook είναι αυτό που παρέχει σημαντικές δυνατότητες, για τις επιχειρήσεις που θα τις χρησιμοποιήσουν σωστά.

Με τη δημιουργία Facebook application έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαδραστικές εφαρμογές, όπως παιχνίδια, διαγωνισμούς, ψηφοφορίες κ.ά., που θα ενδυναμώσουν την εικόνα της επιχείρησή σας και θα προσελκύσουν νέο κοινό και προτιμήσεις.

Η Mact Media Group παρέχει μία σειρά Facebook applications, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες της επιχείρησης, ενώ κατέχει την τεχνογνωσία για να υλοποιήσει όποια καινοτομία χρειάζεται η ιστοσελίδα σας μέσα από τα εργαλεία του Facebook.

Σε συνεργασία με την ομάδα ειδικών της Mact Media Group αποφασίζετε τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί για κάθε εφαρμογή στο facebook, με στόχο τη διεύρυνση του κοινού και τη δημιουργία ενός ισχυρού brand για την επιχείρηση.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/facebook-76532.png
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/digital-marketing-1433427_1920.jpg

Internet Strategy

Η χάραξη ολοκληρωμένης στρατηγικής στο διαδίκτυο, είναι σαφώς η πλέον ενδεδειγμένη τακτική για την προβολή μιας επιχείρησης στον ψηφιακό κόσμο. Συνδυάζει όλα τα εργαλεία του Internet Marketing και έχει πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Το σημαντικό στη χάραξη μιας στρατηγικής ψηφιακής προβολής είναι να έχουμε ξεκάθαρους στόχους, να στοχεύουμε σε συγκεκριμένο κοινό, να γνωρίζουμε την αξία της πρότασής μας. Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προτείνουμε; Πώς μπορούμε να κάνουμε τους χρήστες να ενδιαφερθούν; Πώς διαφοροποιούμαστε από τον ανταγωνισμό;

Η Mact Media Group βρίσκεται στο πλευρό μας για να ξεδιπλώσουμε με σωστό τρόπο στον ψηφιακό κόσμο τις απαντήσεις και να αποκομίσει η επιχείρησή σας τα μέγιστα οφέλη. Σε φήμη, στο branding, στην προσέλκυση κοινού και τελικά στα έσοδα.

Βεβαίως οι ανάγκες και τα διαθέσιμα budget κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές. Η Mact Media Group ακούει τους συνεργάτες της και προτείνει τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε περίπτωση, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την περιστολή του κόστους προβολής με τα υψηλότερα θετικά αποτελέσματα.

Mobile Marketing

Η ραγδαία αύξηση και σχεδόν καθολική χρήση των smartphones και των tablets από την συντριπτική πλειονότητα δημιούργησε νέα εργαλεία και νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις. Οι κινητές συσκευές παρέχουν πληροφορίες στους χρήστες όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας το Mobile Marketing απαραίτητο εργαλείο για κάθε μορφής επιχείρηση και ακόμη περισσότερο για μια τουριστική επιχείρηση.

Ήδη εδώ και αρκετά χρόνια έχει διαπιστωθεί ότι κατά μέσο όρο οι άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στα «έξυπνα» τηλέφωνά τους από την τηλεόραση. Η δημιουργία ενός app και γενικότερα η παρουσία μιας επιχείρησης στον mobile ψηφιακό κόσμο, είναι σήμερα απαραίτητη.

Η Mact Media Group με την εξειδικευμένη ομάδα της παρέχει τις κατάλληλες προτάσεις και λύσεις για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης στο Mobile Marketing, εκπαιδεύοντας και παρέχοντας τη δυνατότητα συλλογής δεδομένων και πληροφοριών γύρω από τις προτιμήσεις των χρηστών, παρέχοντας πάντα τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη στους συνεργάτες της.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/blogger-336371_1920.jpg
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/icon-set-1142000.png

Social Media Marketing

Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν εξελιχθεί και σε μέσα προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Το Social Media Marketing είναι απαραίτητο συστατικό μιας συνολικής στρατηγικής στο Διαδίκτυο, αποτελεί όμως και αυτόνομη οντότητα για κάθε είδους επιχείρηση σήμερα.

Η Mact Media Group ακούει τους συνεργάτες της, συγκεντρώνει τα δεδομένα, θέτει τους κατάλληλους στόχους, σχεδιάζει, αναπτύσσει και υλοποιεί την στρατηγική της επιχείρησή σας στα Social Media, προκειμένου να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Επιλέγουμε ποια είναι τα καταλληλότερα social media για την επιχείρησή σας καταστρώνουμε την παρουσία σας ξεχωριστά για το κάθε μέσο.

Το σημαντικότερο είναι πως τα social media δίνουν τη δυνατότητα άμεσης αλληλεπίδρασης με τους χρήστες και μακροπρόθεσμα με μια συνεπή παρουσία επιτρέπουν το χτίσιμο ισχυρών δεσμών μεταξύ της επιχείρησης και του κοινού της.

Viral Marketing

Το Viral Marketing έχει στόχο τη διάδοση μιας επιχείρησης ή μιας υπηρεσίας από τους ίδιους τους χρήστες του Διαδικτύου είτε με αυθόρμητο τρόπο, είτε παρέχοντας κάποιο κίνητρο πχ τη συμμετοχή σε έναν διαγωνισμό με μια κοινοποίηση.

Οι εκστρατείες του Viral Marketing έχουν στόχο να προβάλλουν ένα θέμα, χωρίς όμως να είναι εμφανές ότι πρόκειται για διαφήμιση, ώστε να μπορεί να εξαπλωθεί αυθόρμητα από τους χρήστες στα social media. Η αυθόρμητη διάδοση αποτελεί δύσκολο στόχο, αλλά εφόσον επιτευχθεί είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και πιο οικονομικούς τρόπους προώθησης για μια εταιρεία ή φορέα.

Η Mact Media Group διαθέτει την εμπειρία και τα μέσα για να καταστρώσει επιτυχείς Viral Marketing εκστρατείες, καθώς η ίδια κατέχει ισχυρή ψηφιακή παρουσία με εκατοντάδες σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερωτικά μέσα, πλατφόρμες, αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό που διασφαλίζουν το μέγεθος και την επιτυχία της εκστρατείας.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/email-4284157.png
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/website-5614154_1920.png

Διαφήμιση Google Adwords

To Google Ads είναι εξαιρετική επιλογή για διαφήμιση στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα για τις τουριστικές επιχειρήσεις. Με τη διαφήμιση στο google ads οι πιθανοί πελάτες θα μπορούν να σας βρουν γρήγορα μέσω του διαδικτύου.

Πρόκειται για το πιο διαδεδομένο εργαλείο διαφήμισης στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Στο Google Adwords δημιουργούμε διαφημίσεις οι οποίες προβάλλονται σύμφωνα με λέξεις κλειδιά τις οποίες έχουμε επιλέξει. Η πληρωμή γίνεται ανά κλικ και υπάρχει και το κόστος ανά κλικ. Το budget, μπορεί να προσαρμοστεί και να περιοριστεί στα δεδομένα και τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Η Mact Media Group βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει να διαφημιστείτε με το χαμηλότερο κόστος και τα βέλτιστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο τη διαφημιστική σας καμπάνια στη Google, ώστε να αξιοποιηθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ο προϋπολογισμός σας.

Προώθηση ιστοσελίδων – SEO

Η προώθηση και βελτιστοποίηση για την υψηλή κατάταξη σε μηχανές αναζήτησης Search Engine Optimization, έχει ως στόχο την εμφάνιση στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, γεγονός που συνεπάγεται περισσότερες επισκέψεις, αύξηση του κύρους της ιστοσελίδας, μικρότερη εξάρτηση από πληρωμένες διαφημίσεις και χαμηλότερα έξοδα προώθησης.

Η Mact Media Group παρέχει γνώση και βοήθεια για βέλτιστο SEO της ιστοσελίδας σας, που είναι κρίσιμο για τις τουριστικές επιχειρήσεις. Υπάρχει πάντα και η δυνατότητα διαφήμισης στην εμφάνιση αποτελεσμάτων, ώστε να βγαίνει η ενδιαφερόμενη επιχείρηση στην κορυφή των αποτελεσμάτων, έχοντας έναν σχεδιασμό σε βάθος με στόχους και προσδοκώμενα αποτελέσματα.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/07/search-engine-optimization-586422_1920.jpg