Δευτέρα - Παρασκευή9 π.μ. - 5 μ.μ.
Γραφείο72 Συγγρού-Φιξ, Αθήνα, Ath 11742
Visit our social pages

Media

ITN News

H Mact Media Group βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του τουριστικού κλάδου, καλύπτοντας με τα ΜΜΕ που διαθέτει όλες τις εξελίξεις στο χώρο. Με παρουσιάσεις, εκπομπές, αφιερώματα, ειδήσεις ξεδιπλώνουμε όλα όσα πρέπει κανείς να γνωρίζει για τον τουρισμό, δίνουμε βήμα σε επαγγελματίες και φορείς και αποκαλύπτουμε τον δρόμο για το αύριο.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/ιτν-νεςσ.png
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/ιτν-νεςδ-νες-οηο.png

ITN NEWS WEB TV

Το ψηφιακό κανάλι του κανάλι του τουρισμού που ενημερώνει χιλιάδες ανθρώπους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις συνεργασίες που έχει συνάψει. Στο ITN News Web TV υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου και διευθυντή της Mact Media Group έχουν πραγματοποιηθεί αφιερώματα για όλες τις μορφές τουρισμού. Η δημοσιογραφική επιτυχία αυτών των εγχειρημάτων αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν φθάσει όχι απλά να ενημερώνουν, αλλά και να συνδιαμορφώνουν τις εξελίξεις στον τουρισμό.

Δείτε τις εκπομπές

Greek Yachting Guide

Το Email Marketing είναι από τους πλέον αποτελεσματικούς και οικονομικούς τρόπους για να προωθήσει κανείς την επιχείρηση και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. Η Mact Media Group προσφέρει αυτό το σημαντικό εργαλείο στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, διασφαλίζοντας την επικοινωνία με το κοινό που χρειάζεται κάθε επιχείρηση. Το email newsletter συνοδεύεται με πλήθος στατιστικών πληροφοριών, όπως πόσοι άνοιξαν το email, ποιους συνδέσμους επισκέφθηκαν κλπ. Τα στοιχεία αυτά επιτρέπουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για τις κινήσεις της επιχείρησης και επιτρέπουν γρήγορες αναπροσαρμογές στη διάθεση προσφορών, προϊόντων, υπηρεσιών κλπ.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/GYN.png
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/ιτν-νεςσ.png

ITN Ελληνικός Τουρισμός

Η 15νθήμερη ψηφιακή εφημερίδα του τουρισμού που διανέμεται μέσω email σε περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού. Επίσης χάρη στις συνεργασίες που έχει συνάψει η Mact Media Group με την BCI Media Inc και την Hellenic News of America, διανέμεται και σε φορείς της ομογένειας σε όλο τον πλανήτη.

ITN Greek Tourism

Το «ITN Greek Tourism», είναι ψηφιακός τουριστικός οδηγός στα αγγλικά με στόχο την ενημέρωση της τουριστικής βιομηχανίας διεθνώς για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, τους προορισμούς και τις άγνωστες πτυχές της χώρας. Στο επίκεντρο του «ITN Greek Tourism» βρίσκονται οι μορφές Θεματικού Τουρισμού που αναπτύσσονται στη χώρα και τις δυνατότητες που προσφέρουν για τους ταξιδιώτες, αλλά και για τους επαγγελματίες.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/ιτν-νεςσ.png
https://mact.gr/wp-content/uploads/2020/09/MACT-2.3.png

Κλαδικό περιοδικό ΣΕΤΚΕ

Τριμηνιαία έκδοση με όλες τις δραστηριότητες της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, με θέματα, αφιερώματα και οικονομικές ειδήσεις που αφορούν τον κλάδο.

Κλαδικό περιοδικό ΣΙΤΕΣΑΠ

Τριμηνιαία έκδοση με όλες τις δραστηριότητες της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, με θέματα, αφιερώματα και οικονομικές ειδήσεις που αφορούν τον κλάδο.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/SITESAP_.png