Δευτέρα - Παρασκευή9 π.μ. - 5 μ.μ.
Γραφείο72 Συγγρού-Φιξ, Αθήνα, Ath 11742
Visit our social pages
Media

Media

ITN News

H Mact Media Group βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του τουριστικού κλάδου, καλύπτοντας με τα ΜΜΕ που διαθέτει όλες τις εξελίξεις στο χώρο. Με παρουσιάσεις, εκπομπές, αφιερώματα, ειδήσεις ξεδιπλώνουμε όλα όσα πρέπει κανείς να γνωρίζει για τον τουρισμό, δίνουμε βήμα σε επαγγελματίες και φορείς και αποκαλύπτουμε τον δρόμο για το αύριο.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/ιτν-νεςσ.png
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/11/itn.jpg

ITN NEWS WEB TV

Το ψηφιακό κανάλι του κανάλι του τουρισμού που ενημερώνει χιλιάδες ανθρώπους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και τον απόδημο Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο, μέσα από τις συνεργασίες που έχει συνάψει. Στο ITN News Web TV υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου και διευθυντή της Mact Media Group έχουν πραγματοποιηθεί αφιερώματα για όλες τις μορφές τουρισμού. Η δημοσιογραφική επιτυχία αυτών των εγχειρημάτων αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχουν φθάσει όχι απλά να ενημερώνουν, αλλά και να συνδιαμορφώνουν τις εξελίξεις στον τουρισμό.

Δείτε τις εκπομπές

Greek Yachting News

Το Greek Yachting News δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη και την ζήτηση των επαγγελματιών με σκοπό να ενημερώνoνται σε καθημερινή βάση για τα νέα του yachting παγκοσμίως. Μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει ο τουρισμός μετά την πανδημία του κορονοϊού αδράξαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε το yachting το οποίο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια του τουρισμού και της οικονομίας στη χώρα μας.

Σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις των επαγγελματιών,των μαρινών και για τις νέες συνεργασίες στο χώρο, καθώς και για όλα τα νεότερα των αρμόδιων φορέων σχετικά με τον τουρισμό και το yachting. Το Greek Yachting News είναι ένα βήμα, το οποίο μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε επιχειρηματίας που συνεργάζεται άμεσα ή έμμεσα με το yachting στην χώρα μας.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/GYN.png
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/11/thumbnail_logo.jpg

ITN Ελληνικός Τουρισμός

Η 15νθήμερη ψηφιακή εφημερίδα του τουρισμού που διανέμεται μέσω email σε περισσότερους από 70.000 επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού. Επίσης χάρη στις συνεργασίες που έχει συνάψει η Mact Media Group με την BCI Media Inc και την Hellenic News of America, διανέμεται και σε φορείς της ομογένειας σε όλο τον πλανήτη.

ITN Greek Tourism

Το «ITN Greek Tourism», είναι ψηφιακός τουριστικός οδηγός στα αγγλικά με στόχο την ενημέρωση της τουριστικής βιομηχανίας διεθνώς για τις εξελίξεις στην Ελλάδα, τους προορισμούς και τις άγνωστες πτυχές της χώρας. Στο επίκεντρο του «ITN Greek Tourism» βρίσκονται οι μορφές Θεματικού Τουρισμού που αναπτύσσονται στη χώρα και τις δυνατότητες που προσφέρουν για τους ταξιδιώτες, αλλά και για τους επαγγελματίες.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/11/thumbnail_ITN-Greek-Tourism.png
https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/11/SETKE.jpg

Κλαδικό περιοδικό ΣΕΤΚΕ

Τριμηνιαία έκδοση με όλες τις δραστηριότητες της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, με θέματα, αφιερώματα και οικονομικές ειδήσεις που αφορούν τον κλάδο.

Κλαδικό περιοδικό ΣΙΤΕΣΑΠ

Τριμηνιαία έκδοση με όλες τις δραστηριότητες και τα νέα του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος, με θέματα, αφιερώματα, ειδήσεις γύρω από τον θαλάσσιο τουρισμό και τις εξελίξεις στο yachting. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΣΙΤΕΣΑΠ.

https://mact.gr/wp-content/uploads/2021/08/SITESAP_.png