Skip links

Τουριστικές Καμπάνιες

What we do

Επιχειρηματικά Τουριστικά Σχέδια

Διαχείριση ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων

Η τουριστική αγορά αποτελεί ένα ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον. Συνεχώς προκύπτουν νέες προτάσεις, νέοι ταξιδιωτικοί προορισμοί αναδύονται στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, ενώ παράλληλα το προφίλ και οι προσδοκίες του σύγχρονου ταξιδιώτη μεταβάλλονται διαρκώς.Επιπλέον η χρήση του διαδικτύου έχει ανατρέψει σαρωτικά τον τρόπο αναζήτησης ταξιδιών και τις διαδικασίες κράτησης.

Η Mact Media Group έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων σε όλες τις παραπάνω απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Από την δημιουργία και διαχείριση ιστοσελίδων ξενοδοχείων και καταλυμάτων, έως την χάραξη και υλοποίηση στρατηγικού σχεδιασμού για την επέκταση του πελατολογίου, το direct marketing, τις άμεσες κρατήσεις, την ενίσχυση της κερδοφορίας, την επίτευξη φήμης, το branding και την καινοτομία.

Mact Media Group

Ποιοι είμαστε; Η Mact Media Group είναι μια εταιρεία με βαθιά εμπειρία και γνώση στα θέματα του τουρισμού. Δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με αρτιότητα, επαγγελματισμό και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

20
Χρόνια Εμπειρίας

Mact Media Group

Καμπάνιες Περιφερειών – Δήμων – Επιμελητηρίων – Φορέων Εταιρειών

Η Mact Media Group έχει σχεδιάσει, οργανώσει και υλοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό από διαφημιστικές εκστρατείες Περιφερειών – Δήμων – Επιμελητηρίων και Εταιρικών Φορέων, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες.

Η έρευνα και η σε βάθος ανάλυση των δεδομένων, η ακριβής αποτύπωση των προσδοκιών και των στόχων, ο σωστός σχεδιασμός, ο ενδελεχής προϋπολογισμός και η επιμελής και αυστηρή παρακολούθηση της υλοποίησης είναι ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει η Mact Media Group. Διαθέτοντας και η ίδια η εταιρεία έναν σημαντικό αριθμό τουριστικών ενημερωτικών portal, αλλά και σημαντικές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό μπορεί να εγγυηθεί τα μέγιστα αποτελέσματα για την καμπάνια που θέλετε να δημιουργήσετε.

Mact Media Group

Καμπάνιες σε Media Ελλάδα και Εξωτερικό

Η ισχυρή παρουσία της Mact Media Group στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης του τουρισμού, οι συνεργασίες της με φορείς ομογενών και του ΜΜΕ του εξωτερικού, εγγυώνται την επιτυχημένη διοργάνωση διαφημιστικής καμπάνιας σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Προσφέρουμε στις τουριστικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα δημιουργίας και υλοποίησης διαφημιστικής εκστρατείας, με στόχευση κοινού εντός και εκτός συνόρων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στο budget που μπορεί να διαθέσει κάθε επιχείρηση. Στόχος μας η κοινή ευημερία, η κοινή ανάπτυξη, η δημιουργία μιας ισχυρής αλυσίδας με τα μεγαλύτερα οφέλη για τους συνεργάτες μας.

Mact Media Group

Μελέτες Σκοπιμοτήτων

Η σύγχρονη εποχή, μετά και το ξέσπασμα της πανδημίας, αποτελεί κατά κοινή ομολογία την πλέον δύσκολη για τον τουριστικό κλάδο από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και μετά. Σε πολλές περιπτώσεις επενδύσεις στον τουρισμό, σε ξενοδοχεία και καταλύματα «πάγωσαν» εν αναμονή των εξελίξεων. Την ίδια ώρα, όμως, η προσπάθεια επιβίωσης μιας τουριστικής επιχείρησης «δια της ακινησίας» έχει σίγουρη κατάληξη τη φθορά, τη μείωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει και τη σταδιακή της απαξίωση.

Η Mact Media Group έρχεται να προσφέρει πολύτιμη βοήθεια διενεργώντας μελέτες σκοπιμοτήτων για ενέργειες που εξετάζει μία επιχείρηση, ένας οργανισμός ή ένας φορέας, προκειμένου να διερευνηθούν πρόωρα τα οφέλη μιας κίνησης, το κόστος που θα έχει και τα αποτελέσματα που θα επιφέρει, αναδεικνύοντας τις πλέον συμφέρουσες λύσεις που μπορούν να ακολουθηθούν.

Mact Media Group

Μελέτη Διαχείρισης Προορισμών

Το Destination Management και Marketing αποτελεί στην εποχή μας αδήριτη ανάγκη για κάθε τουριστικό προορισμό που θέλει να αναπτύσσεται, να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ταξιδιωτικές απαιτήσεις και προσδοκίες.

Η Mact Media Group με την εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα της, αναλαμβάνει την εκπόνηση Μελετών Διαχείρισης και Προώθησης Τουριστικών Προορισμών όχι μόνο αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μιας περιοχής, αλλά παράλληλα αναλύει και προτείνει εφαρμόσιμες κινήσεις με χαμηλό κόστος που μπορούν να αλλάξουν άρδην την τουριστική ταυτότητα ενός τόπου.

Mact Media Group

Στρατηγικός Σχεδιασμός στον Τουρισμό

Η Mact Media Group με την έμπειρη και καταξιωμένη ομάδα της μαζί με τους πολύτιμους συνεργάτες της αναλαμβάνει να καταστρώσει τον Στρατηγικό Σχεδιασμό που καλούνται να έχουν όλοι όσοι εμπλέκονται στον Τουρισμό, για Προορισμούς, Φορείς, αλλά και για μεμονωμένες επιχειρήσεις.

Με επιστημονική μεθοδολογία, συλλέγουμε τα δεδομένα για κάθε περίπτωση, ξεκαθαρίζουμε με τους συνεργάτες μας τους στόχους που θέλουμε να επιτευχθούν, καταστρώνουμε και προτείνουμε λεπτομερώς βήματα που πρέπει να γίνουν για να τους πετύχουμε, τον χρόνο που θα χρειαστεί, το κόστος που θα υπάρξει, λαμβάνοντας υπόψη ακόμη και σενάρια με αστάθμητους παράγοντες.

 

Mact Media Group

Υλοποίηση των Project

Η μεγαλύτερη χαρά δημιουργίας, η μεγαλύτερη ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, προκύπτει όταν αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε ένα project στο σύνολό του. Από τα πρώτα βήματα της μελέτης και του σχεδιασμού, μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες στην υλοποίησή του.

Η ομάδα και οι συνεργάτες της Mact Media Group διακρίνονται για τον ενθουσιασμό τους στην υλοποίηση των μελετών και των σχεδιασμών που έχουν εκπονήσει. Με επιμονή και επιμέλεια, με αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, ακόμη και με υπέρβαση των στόχων επί τα βελτίω, όπου είναι δυνατόν. Γιατί θέλουμε να δούμε τη δουλειά μας να «ανθίζει» και να δίνει καρπούς. Γιατί πέρα από την αμοιβή μας, βασικός στόχος είναι και η ηθική ανταμοιβή μας, όταν συνεισφέρουμε στην ευημερία και ανάπτυξη των συνεργατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Explore
Drag